Logo Universitat De La Gent Gran

Comencen les classes de la Universitat de la Gent Gran de Cornellà al Citilab

Aquest projecte educatiu és impulsat per la seu de la UNED a la Ciutat de Cornellà, que pertany als Centre Universitari Xarxa d’Àrea Metropolitana CUXAM. I es troba associat directament amb la Universitat de la Gent Gran de Terrassa. La iniciativa vol posar a l’abast de ciutadans i ciutadanes de més de 50 anys programes formatius amb diferents formats i objectius.

Aquest nou concepte de formació, vol generar possibilitats per a qui vulguin continuar aprenent i creixent tant de manera personal com de manera col·lectiva. I genera un espai d’intercanvi de coneixements amb intenció de incidir en la vida social del seu entorn.

La formació es completa amb un diploma universitari en “Ciència, Tecnologia i Societat” que tracta d’una oferta de qualitat i s’emmarca en el Pla d’actuacions per l’Atenció a la Gent Gran per fer arribar la formació universitària a tots el àmbits de la societat.

Quina és la oferta de la UGG
La oferta de la UGG consisteix en un programa de tres cursos, amb un total de 12 assignatures i 4 tallers pràctics, estructurats per mòduls trimestrals. Quan els alumnes han superat els tres cursos del programa tenen la possibilitat de continuar aprenent amb el programa actual “Claus per entendre el món”.

Els participants del primer curs rebran un diploma d’assistència i qui hagi seguit els 6 mòduls i els 4 tallers que conformen el programa, obtindran un diploma de graduació sense validesa acadèmica.

Les classes, d’aquest tercer trimestre, es realitzarán tots els Dimarts i Dijous de 18:00 a 20:00.

El preu de la matrícula per al primer taller és de 35€ i 40€ per a la segona assignatura. Totsdues inclouen el material didáctic per a seguir amb les mateixes.

Al Citilab es podrà gaudir de les següents matèries:
El Taller de Noves Tecnologies (1º i 2º nivell)

O bé a “Claus per entendre el món”:
La historia d’Espanya del s. XX a través de la premsa.

Per formalitzar la matrícula pots trucar al telèfon 93 376 70 11, de 16:00 a 20:00h,dilluns, dimarts i dijous, o be escriure a info@cornella.uned.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar