El centre de robots LEGO del Citilab ja funciona a ple rendiment

Des de fa una setmana Citilab ha posat en marxa de forma permanent el seu espai de robots LEGO MindStorms amb la nova missió “Tresor Perdut”, una trepidant aventura ambientada en les pel·lícules d’Indiana Jones. En aquesta experiència hi participen nens d’entre 8 i 12 anys procedents de 17 escoles de Primària, principalment del Baix Llobregat. Els tallers, d’una duració aproximada de 50 minuts, tenen lloc de dilluns a divendres i hi participen una mitjana d’entre 400 a 500 alumnes per setmana.

La Missió “Tresor Perdut” proposa als nens una aventura plena d’obstacles a superar amb el seu enginy, ambientada en les pel·lícules d’Indiana Jones. L’aventurer serà en aquest cas un robot que s’haurà de programar per a buscar un tresor i lluitar contra un drac col·locat al mig del taulell de joc. L’objectiu de l’activitat és estimular l’interès dels nens per la tecnologia, la seva capacitat lògica i creativa i el treball en equip.

El primer centre d’Espanya
El passat 23 de novembre, coincidint amb el primer aniversari de Citilab, es va posar en marxa el primer centre permanent per a nens de robots LEGO MindStorms d’Espanya. La metodologia d’aquests tallers s’integren plenament amb els seus projectes d’innovació que tenen com a nucli el joc colaboratiu.

Citilab també ha estat el primer centre d’Europa en realitzar el taller Missió “Tresor Perdut”. Fa més de 10 anys que aquests tallers van néixer al Massachussets Institute of Technology (MIT), i han evolucionat progressivament als països nòrdics.

A finals del passat mes de gener Citilab va organitzar un dels Tornejos classificatoris de la First Lego League, una competició mundial de robots LEGO on van participar més de 120.000 nois i noies de 10 a 16 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar