Neix el nou PlanAvanza2

El plan Avanza2, integrat al Plan-E (Pla per a l’Estímul de l’Economia i l’Ocupació), compta amb un pressupost de 1.500 milions d’euros en 2009 i contribuirà a generar en els pròxims quatre anys gairebé 200.000 ocupacions d’alta qualificació.

Ahir, el secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Francisco Ros, va presentar les convocatòries d’ajudes i els programes del Plan Avanza2. També va intervenir el director general per al Desenvolupament de la Societat de la Informació, David Cierco, i el director general de res.es, Sebastián Muriel.

L’anterior plan Avanza va superar els 9.000 milions d’euros. Després d’avaluar els objectius aconseguits, aquesta nova fase ve a consolidar les línies estratègiques per a seguir obtenint avanços considerables, per açò s’ha fixat un horitzó temporal per al 2012.

La finalitat és reforçar el suport a les pymes i micropymes, impulsar la creació d’ocupacions d’alt valor afegit i incorporar capital tecnològic a les empreses amb la intenció de contribuir a la recuperació econòmica del país mitjançant un ús intensiu de les capacitats de les TIC i la Societat de Coneixement per què millorin la productivitat i la competitivitat de les empreses, impulsant un model de creixement econòmic, social i mediambiental sostenible.

Les convocatòria d’ajudes 2009, composada pels subprogrames; Avança Formació, Avança I+D+i, Avança Ciutadania, Avança Serveis Públics Digitals i Avança Continguts, té un pressupost de 600 milions d’euros.

Més informació:
http://www.la-moncloa.es/ServiciosdePrensa/NotasPrensa/MIN/_2009/ntpr20090218_Avanza.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar