Internet compleix 20 anys

Va ser al 1989, un 13 de març, que tots en l’Organització Europea per a la Investigació Nuclear (CERN) (Suïssa) es van posar a treballar en el que avui coneixem com Internet. La web no va néixer aquest dia, però si és la data que es pren com el començament de la seva gestació.

Idearen un sistema de comunicacions de dades, o bé, la idea de crear una xarxa informàtica per a compartir informació entre científics atès que les investigacions que es portaven a terme en el laboratori, sovint requerien d’informació externa o d’altres laboratoris i l’anada i volta de papers endarreria el desenvolupament de les coses que s’investigaven.

No seria fins a octubre de 1990 que Berners-Lee i els seus col·legues van poder posar a punt el primer navegador web. I un any més tard, en 1991, va ser quan Internet es va obrir al món.

Més informació:
¡Feliç natalici Internet! La història d’Internet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar