Bilbao serà capital europea de blocs i startups d’internet

Bilbao nonick, l’esdeveniment d’àmbit europeu, contarà amb la presència de principals especialistes internacionals de vídeo en xarxa que tractaran temes com el mesurament d’audiències a la web o les xarxes socials.

Es pretén que els propis assistents elaborin el programa, la principal caracteristica de l’esdeveniment serà la seva condició participativa. Reflex d’això és la web habilitada nonick conference on es busquen col·laboradors en diferents àrees: concurs de blogs, tallers, concurs de startups, etc.
Es podrà participar, i fins i tot, ajudar a crear les millors conferències en el món al respecte. També continuant amb la línia de la proposta, els organitzadors deixen en mans dels participants l’elecció del logotip de l’esdeveniment, que encara queda per definir. Aquell que desitgi podrà inscriure’s al concurs, tenint la possibilitat de convertir el seu disseny en imatge d’aquest esdeveniment europeu.

Nonick està organitzat per Euskal Telebista i per l’agència de desenvolupament empresarial Societat per a la Promoció i Reconversió Industrial SPRI – creada per donar suport i incentivar al teixit industrial basc – i conta amb la col·laboració de la xarxa de bloggers Alianzo.

La iniciativa s’emmarca dintre de la proposta Pla Euskadi en la Societat de la Informació PESI 2010. Una estratègia compartida per persones que treballen en la promoció Euskadi per a escometre una segona transformació econòmica. La ciutat aposta per la innovació com eix fonamental de transformació empresarial, per això contribuïx al canvi mitjançant iniciatives que fomentin la cultura de la innovació i implementin i utilitzin les TIC.

Els antecedents originals són Plan de Competitividad Empresarial e Innovación Social 2006-2009, que posseïx un fòrum wwww.euskadi2015.net com lloc de reflexió sobre la competitivitat de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar