El món sense Gmail (per unes hores)

El problema va ser la interfície web, encara que això no hagués passat si s’hagués utilitzat el servei de GeeMail. No obstante, no va ser l’única incidència, algú va penjar una pàgina amb enllaços i imatges per a adults en Google Groups aprofitat l’estat ‘vulnerable de Google’.

Segons un comunicat, Google va afirmar estar treballant per a resoldre el problema: “Sabem l’important que és Gmail para els usuaris així que ens prenem aquests assumptes molt de debò i ens disculpem pels inconvenients que puguin derivar-se d’ells”

A més, Gmail va aconsellar a qui tinguessis dificultats tècniques el Centre d’Ajuda de Gmail.

A pesar que Gmail és un servei àmpliament utilitzat per milers de persones, encara duu l’etiqueta beta i contínua en fase de desenvolupament.

Més informació en Neoteo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar