La First Lego League de Citilab ja té guanyadors

Entre abraçades, riures i salts d’alegria els participants dels equips guanyadors de la First Llego League van recollir la passat matí de dissabte els seus premis, en un ambient de eufórica final esportiva. Enrere quedaven prop de quatre mesos de dur treball, dissenyant i programant un robot guanyador. Els 16 equips de joves d’entre 10 i 16 anys que van competir durament contra el rellotge en rondes de 2 minuts i mig, van tractar de demostrar també davant un tribunal científic que el seu pla d’acció global per a millorar el medi ambient era el més encertat.

Les jornades han estat marcades per l’entusiasme de la gran majoria d’equips participants, en una competició contrarellotge, on els equips han hagut de superar les missions de la proposta de Lego: Connexions Climàtiques.
El jurat especialitzat ha resolt els següents premis:

Premi al millor Innovació i Creativitat: FMC234-I
busquen aquells equips que el seu treball destaca per innovador, disseny del robot, programació, comprensió del procés de disseny i qualitat del projecte en general.
Premi al millor Treball Científic d’Investigació: Joan Brossa III
Aquest premi es dóna al projecte de l’equip que demostra que els seus components poden marcar la diferència en la investigació d’un problema, per a posteriorment contribuir amb idees i solucions aplicables al món real.
Premi al millor Robot: Inmaculada
De vegades mesurem l’èxit només per un nombre, però en aquest cas, un nombre pot representar hores d’estudi estratègic i de millora en la programació i disseny mecànic del Robot.
Premi un Proyecte per a Tots: Grupo Electrógeno
Premi als equips els quals incorporen en les seves presentacions solucions perquè el seu projecte i la presentació corresponent aquest preparada per a gent de qualsevol edat i amb qualsevol impediment.
Premi al millor Treball en Equip: Aielo Llos
L’equip que rep aquest premi demostra confiança, energia, grans habilitats per a resoldre problemes i una forta dinàmica de grup.
Premi a Jóves Promeses : Braval JR
En cada torneig hi ha equips que els jutges detecten que aviat seran dels més brillant reconeix a aquell equip que en futurs reptes realitzarà grans coses.
Premi al millor Espíritu d’Equip: Joan Brossa II
Saps que vénen abans de veure’ls, l’excitació i l’entusiasme per la ciència i l’enginyeria et sorprenen contínuament. Poden animar l’ambient, fer la ciència i la tecnologia divertida, accessible i recompensable.
Premi al Millor Entrenador: Joan Brossa
Molts equips aconsegueixen èxits significants gràcies a la seva relació propera amb un adult. El premi és per a valorar la dedicació de l’adult a entendre les necessitats dels nens en el seu contacte amb la tecnologia.

La final se realizará el 1 de febrero en Cosmocaixa, los equipos ganadores del torneo clasificatorio han sido:
Primera posició: Inmaculada
Segona posició: Joan Brossa
Tercera posició: FMC 234 – I

La noticia retransmesa al Telediari de TVE1 de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar