El millor Software Lliure del 2009


Un any més, la veterana revista PCMagazine publica una selecció del millor programari lliure, una llista-directori que inclou les 173 aplicacions millor valorades, nous llançaments, treball en xarxa, còpies de seguretat, entreteniment, etc….O el que és el mateix, tot allò que és possible descarregar o al que es pot tenir accés en línia sense cap cost.

PCMag oferix des de 1982 les seves valoracions i els seus testejos d’equips i programes informàtics que surten al mercat, així com, articles d’opinió d’experts destacats en el camp de les tecnologies de la informació.

A ‘El Millor Programari Lliure del 2009’ s’inclouen una àmplia varietat de categories: programari per a edició de música o de vídeo; reproductors multimèdia, eines de conversió d’arxius, editors d’imatge digital, programari de modelatge 3D, organitzadors de fotos, i una selecció dels millors navegadors, o bé gestors de correu com Thurderbird. En el camp de les comunicacions destaquen, entre unes altres, diverses aplicacions per a parlar via internet(VoIP), programes de missatgeria instantània, utilitats de seguretat i alguns programes per a l’escriptori i programari de productivitat.

Aquí es detallen els enllaços per a cada categoria de programari:

App Launchers

Audio/Music


Backup


Blogging


Browsers


Calendar/PIMs


Communication/E-Mail


Conferencing


File Transfer/Download


File Viewers/Converters


Finance


Fun/Home


Graphics


IMs


Interface Enhancers


Local Search


Office


Operating Systems


Networking


RSS Readers


Synchronization


Video

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar