Fira Infantil De Nadal De Cornellà 2009

Milers de persones han gaudit amb la tecnologia a la Fira Infantil de Nadal

El Citilab, present per primer cop a la Fira Infantil de Nadal de Cornellà, que celebra enguany la seva setzena edició, ha tingut una gran afluència de públic. Al seu estand s’han agrupat diverses activitats temàtiques, per tal que els petits i les seves famílies poguessin descobrir d’una manera divertida que el joc és una valuosa eina per aprendre i fomentar la cultura de la tecnologia.
L’ alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, es va interessar vivament per les activitats proposades pel Citilab en el decurs de la seva visita al Saló.

Com cada any, el recinte firal es transforma en un gran parc lúdic de 8.300 m2 amb un munt d’activitats pensades perquè gaudeixin nens i nenes de totes les edats durant les vacances nadalenques. A la Fira Infantil es troba una gran oferta d’oci i de diversió prestant especial atenció a aquelles activitats que promouen valors educatius, culturals i solidaris.

Han estat dues setmanes, del 17 fins al 31 de desembre, en què petits i grans van viure i gaudir la tecnologia com un element proper i quotidià de la seva vida amb activitats i tallers com:

Circuit Trackmania. Espectacular videojoc de carreres en el que competeixen fins a sis participants en xarxa. Els pilots hauran de sortejar tota mena d’obstacles, trampolins i acceleradors. Més enllà de la cursa, l’ activitat vol fomentar la creativitat i el sentit del disseny: el joc permet construir circuits a mida i els vehicles es poden decorar amb diferents patrons de pintura.

Escola de vol. Classe pràctica de vol que introdueix als nens en els principis de l’a erodinàmica posant-los en el seient del pilot d’ un simulador d’ avió. Els nens aprendran a fer les maniobres bàsiques, a enlairar-se des de la pista i a posar-se en terra com si es tractés d’ un aparell real.

Juga i aprèn amb Scratch. Espai de joc per a nens i nenes a partir de 6 anys. Aquestes activitats estan construïdes amb Scratch, un sistema utilitzat al Citilab per ensenyar als més petits a programar ordinadors, exercitant la seva memòria i les seves capacitats lògiques. Activitats: Sokoban, Magicwords, Memory, El llop i la barca, Jocs del Linkat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar