Fòrum Internacional De Continguts Digitals 2008

Els contiguts digitals es debaten a FICOD 2008

El Fòrum Internacional de Continguts Digitals (FICOD 2008) obre avui, a Madrid, tres dies de debats i tallers sobre continguts digitals. L’èxit de la primera edició, que va tenir més de 3.000 participants, ha estat un argument perquè Red.es i el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç (MITyC) apostin perquè FICOD sigui un esdeveniment de referència internacional.

Citilab-Cornellà participarà en el FICOD amb la presència d’una delegació i presentant el projecte a través a l’espai de tallers.

FICOD es planteja com un espai de trobada dels professionals de la televisió, la publicitat, el cinema, la música, els videojocs i les publicacions digitals. També els nous formats i els nous usos digitals com la formació en línia, els continguts generats pels usuaris, el periodisme digital i la publicitat interactiva. El certamen és orientat al desenvolupament de la indústria dels continguts digitals i fa especial atenció als mercats de llengua espanyola, un espai que supera els 450 milions d’hispanoparlants i més de 102 milions d’internautes.

Citilab-Cornellà és una de les entitats col·laboradores de l’esdeveniment. Una delegació participarà directament en els debats i oferirà un taller per explicar “el model d’innovació ciutadana” que intenta impulsar Citilab-Cornellà, en concret amb propostes recents com Urban Labs .

FICOD disposa d’una bitàcora que farà un seguiment de les activitats i debats. També disposa d’altres eines 2.0 que han de permetre una interacció directa amb els debats des de la Xarxa. Des del mateix web del FICOD es poden seguir en directe les sessions i es publicaran resums audiovisuals. Coincidint amb el FICOD se celebrarà la Conferència Internacional sobre Drets de propietat intel·lectual en l’entorn digital .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar