Citilab mostrarà la cara més divertida de la tecnologia durant aquestes vacances de Nadal

Citilab, el primer laboratori digital ciutadà d’Europa, estarà present a la Fira Infantil de Cornellà amb un estand on es proposaran als joves visitants un seguit d’ activitats per gaudir de la tecnologia durant aquestes vacances de Nadal.

Circuit Trackmania. Espectacular videojoc de carreres en el que competeixen fins a sis participants en xarxa. Els pilots hauran de sortejar tota mena d’obstacles, trampolins i acceleradors. Més enllà de la cursa, l’ activitat vol fomentar la creativitat i el sentit del disseny: el joc permet construir circuits a mida i els vehicles es poden decorar amb diferents patrons de pintura.

Escola de vol. Classe pràctica de vol que introdueix als nens en els principis de l’a erodinàmica posant-los en el seient del pilot d’ un simulador d’ avió. Els nens aprendran a fer les maniobres bàsiques, a enlairar-se des de la pista i a posar-se en terra com si es tractés d’ un aparell real.

Juga i aprèn amb Scratch. Espai de joc per a nens i nenes a partir de 6 anys. Aquestes activitats estan construïdes amb Scratch, un sistema utilitzat al Citilab per ensenyar als més petits a programar ordinadors, exercitant la seva memòria i les seves capacitats lògiques. Activitats: Sokoban, Magicwords, Memory, El llop i la barca, Jocs del Linkat.

L’espai del Citilab a la Fira agrupa totes aquestes activitats en diferents àrees temàtiques, per tal que els petits i les seves famílies puguin descobrir d’una manera divertida que el joc és una valuosa eina per aprendre i fomentar la cultura de la tecnologia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar