Citilab comença l’any amb classes de formació tecnològica per a totes les edats

Després de les vacances nadalenques, Citilab ens oferix la possibilitat que aprendre tecnologia (i gaudir amb ella) formi part de la nostra llista de bons propòsits per a començar amb bon peu l’any. Per a això engega un ampli ventall de cursos d’iniciació digital i diversos tallers especialitzats.

Les classes dels cursos de formació que comencen a partir del 19 de gener tindran una durada aproximada de 10 setmanes i les dels tallers, que s’impartiran a partir del 27 de gener, finalitzen entre finals de febrer i principis de març.

Tots aquells que estigueu interessats podeu inscriure-us i informar-vos enviant un correu electrònic a cornella@citilab.eu o bé cridant directament al 93 551 06 60

Més informació en : citilab.eu/formacio

Cursos
SUPERCERO
Formació especialment pensada parar persones que habitualment no tenen contacte amb ordinadors i que volen començar des de zero.

1, 2, 3… ENGEGA’T!
Curs dirigit a tots aquells que volen iniciar-se en informàtica i internet. S’adquirirà autonomia amb les tecnologies d’ús més habitual.

PROGRAMACIÓ
Per a aprendre a comunicar-se amb les màquines – “com pensen” els ordinadors – i ser capaços d’aportar solucions a problemes complexos.

Scratch, el joc de construccions intel·ligent.
Els més petits aprenen els conceptes bàsics de la programació d’ordinadors jugant amb blocs|blocs de construccions.

Smalltalk
Curs dirigit a persones ja iniciades en la programació que treballa amb Smalltalk. La seva sintaxi, molt simple i uniforme, treballa a nivell d’objectes.

Talleres
CREA EL TEU BLOG
En aquest taller aprendrem a utilitzar les eines que permeten generar-lo amb facilitat. S’utilitzessin els dos servidors més populars de blogs: Blogger i WordPress.

ROBOTICA I HARD LLIURE
Sense coneixements previs, ja es pot construir un robot i un munt d’enginys sorprenents.

CONEIX LINUX
Taller d’introducció al sistema operatiu lliure Linux. S’utilitzaran les distribucions Linkat i Ubuntu.

IMATGE DIGITAL
Aprèn a treure el millor resultat de les nostres càmeres, millorar la qualitat de les imatges, editar produccions de vídeo amb qualitat.

Cercar