Citilab comença l’any amb classes de formació tecnològica per a totes les edats

Després de les vacances nadalenques, Citilab ens oferix la possibilitat que aprendre tecnologia (i gaudir amb ella) formi part de la nostra llista de bons propòsits per a començar amb bon peu l’any. Per a això engega un ampli ventall de cursos d’iniciació digital i diversos tallers especialitzats.

Les classes dels cursos de formació que comencen a partir del 19 de gener tindran una durada aproximada de 10 setmanes i les dels tallers, que s’impartiran a partir del 27 de gener, finalitzen entre finals de febrer i principis de març.

Tots aquells que estigueu interessats podeu inscriure-us i informar-vos enviant un correu electrònic a cornella@citilab.eu o bé cridant directament al 93 551 06 60

Més informació en : citilab.eu/formacio

Cursos
SUPERCERO
Formació especialment pensada parar persones que habitualment no tenen contacte amb ordinadors i que volen començar des de zero.

1, 2, 3… ENGEGA’T!
Curs dirigit a tots aquells que volen iniciar-se en informàtica i internet. S’adquirirà autonomia amb les tecnologies d’ús més habitual.

PROGRAMACIÓ
Per a aprendre a comunicar-se amb les màquines – “com pensen” els ordinadors – i ser capaços d’aportar solucions a problemes complexos.

Scratch, el joc de construccions intel·ligent.
Els més petits aprenen els conceptes bàsics de la programació d’ordinadors jugant amb blocs|blocs de construccions.

Smalltalk
Curs dirigit a persones ja iniciades en la programació que treballa amb Smalltalk. La seva sintaxi, molt simple i uniforme, treballa a nivell d’objectes.

Talleres
CREA EL TEU BLOG
En aquest taller aprendrem a utilitzar les eines que permeten generar-lo amb facilitat. S’utilitzessin els dos servidors més populars de blogs: Blogger i WordPress.

ROBOTICA I HARD LLIURE
Sense coneixements previs, ja es pot construir un robot i un munt d’enginys sorprenents.

CONEIX LINUX
Taller d’introducció al sistema operatiu lliure Linux. S’utilitzaran les distribucions Linkat i Ubuntu.

IMATGE DIGITAL
Aprèn a treure el millor resultat de les nostres càmeres, millorar la qualitat de les imatges, editar produccions de vídeo amb qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar