La Generalitat dedicarà 2,3 milions d’euros a ajuts a la formació en tecnologies de la informació

El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, destinarà més de 2,3 milions d’euros a projectes de formació en tecnologies de la informació i la comunicació(TIC)desenvolupats per ens locals de Catalunya i organitzacions sense ànim de lucre. En concret, han estat 308 projectes, repartits entre 40 comarques catalanes, els que han obtingut aquests ajuts destinats al foment de la cohesió digital al territori i a impulsar l’alfabetització digital entre la ciutadania.

Criteris de selecció
L’ Agència de Gestió d’ Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha vehiculat aquesta convocatòria tenint en compte tant l’interès formatiu i social dels projectes presentats, com la seva metodologia. Altres factors que s’han tingut en compte en aquest procés de selecció han estat: dedicar aquests recursos al treball amb col·lectius en ris c’exclusió, orientar la formació a competències genèriques per damunt de competències concretes i mantenir la neutralitat tecnològica tant en el programari com en el maquinari utilitzats.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha manifestat que “aquesta línia de subvencions se suma a tot el programa de polítiques de foment de les TIC del departament de Governació i Administracions Públiques, l’objectiu final de les quals és afavorir la cohesió econòmica, social i territorial del país mitjançant l’ús eficient de les noves tecnologies”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar