WordCamp’08 España al Citilab

Citilab alberga l’esdeveniment més important creat al voltant de la comunitat WordPress a Espanya – l’eina de gestió de blocs que s’ha convertit en una extensíssima plataforma de creació i gestió de continguts – El WordCamp’08 Espanya, organitzat per Packet loss, tractarà el desenvolupament d’aplicacions web lligades a l’entorn de WordPress, blocs i Web 2.0. Aquest tipus de celebracions solen tenir lloc en diverses ciutats del món al llarg de l’any; per a Espanya ha estat triada la ciutat de Cornellà, i en concret la seu el Citilab.

Parlen els millors experts en WordPress
Ja esta confirmada l’assistència de més de 80 experts d’aquest popular CMS (Content Management System); Fernando Tellado, Luis Rull, Rafael Poveda Eduardo Fernández, Jaime Eguizabal, Jordi Oller… alguns d’ells parlaran sobre els següents continguts:

Els blocs en un món 2.0, L’ús del bloc pot modificar la informació i els procediments de la relació socioeconòmica de la gent. Empresa, política, mitjans de comunicació; estan directament interpel·lats per l’acció directa de les persones en la xarxa.

Gestionant xarxes socials amb BuddyPress, BuddyPress és la plataforma que aprofita WordPress MU per a gestionar xarxes socials verticals.

WordPress en l’empresa, WordPress està demostrant una opció de qualitat i preu per a PYMES. Cada dia hi ha mes exemples d’institucions i empreses que opten per aquest sistema per comunicar-se amb els seus clients i empleats.

El poder de la conversa, Evolucions de wp com gestor de comentaris: Intense Debat.

Usant WordPress com CMS, una eina usable per a mantenir no només un bloc, sinó qualsevol tipus de pàgina estàtica o dinàmica, gestió de podcasts, vídeos o fins i tot comerç electrònic.

SeoWordpress, projecte sense ànim de lucre, promogut per Eduard Fernández i Fernando Tellado, oferix aglutinar una distribució de WordPress (sempre l’última disponible) i una selecció dels millors plugins per a SEO, SEM i RFV (Tornada i Fidelització de Visitants).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar