Un any de ‘Blocs del Món’

“Hem hagut de sortir de Goma per la frontera de Ruanda, de matí i molt d’hora. Les coses s’estaven posant lletges i les condicions de seguretat no ens permetien quedar-nos”, és el testimoni de Javier Sancho que, ahir mateix, feia des del cor d’Àfrica. Aquests són els blocaires i els apunts que s’apleguen a ‘Blocs del Món’.

El Periódico de Catalunya ha convocat aquesta tarda, al Citilab-Cornellà, un debat obert sobre el paper de les tecnologies en la difusió de les tasques de solidaritat. D’aquesta manera es vol celebrar el primer aniversari a la xarxa del projecte ‘Blocs del Món’ que promou el mateix diari des del seu web.

L’espai Blocs del Món es va posar en marxa fa un any amb la voluntat d’esdevenir una finestra oberta al món de la cooperació. En aquest projecte en xarxa els blocaires són cooperants i voluntaris de les ONGD que expliquen la seva feina, les seves experiències i les seves sensacions. Dia a dia els apunts configuren una particular anàlisi de la realitat dels llocs més allunyats, i també dels més propers.

És evident que Internet i tot el món 2.0 ha donat noves formes d’expressió i un nou horitzó comunicatiu per la cooperació. Aquest és el títol i el punt de partida del debat que, a partir de les 5 de la tarda, es farà al Citilab. Es podrà seguir en directe des del web d’El Periódico i des del web del Citilab.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar