Citilab celebrarà el seu primer aniversari amb una gran Festa de la Tecnologia

Citilab, centre experimental de la innovació ciutadana, celebra aquest cap de setmana el seu primer any d’existència amb una jornada de portes obertes on es mostrarà la cara més divertida i atractiva de la tecnologia. Una programació per a tots els gustos que dóna a conèixer, des de diferents perspectives, les possibilitats que la tecnologia ens ofereix i convida els visitants a innovar i experimentar.

L’equip del Citilab ha preparat la celebració del primer aniversari com una gran festa de portes obertes i amb un esforç especial per presentar tota l’activitat que acull i promou el centre. A través d’aquesta completa programació d’actes també es pretén arribar a tots aquells que encara no coneixen Citila-Cornellà.

La nit del dissabte el Citilab obrirà, de les 10 de la nit al 1 de la matinada, per oferir un espai alternatiu d’oci nocturn, on la tecnologia i la música electrònica compartiran protagonisme. El diumenge les activitats seran dirigides a un públic familiar amb diverses propostes lúdiques per als més petits que podran gaudir del Citilab tot el dia (de 10h a 13:30h i de 17h a 20h).

Programa d’activitats

Zona exterior:

A la plaça davant de la façana principal de Can Suris hi haurà jocs a l’aire lliure fabricats en fusta, dissenyats per estimular la lògica i la imaginació dels més petits.

Planta baixa:

Dins l’edifici, la planta inferior és una zona oberta dedicada a activitats per a tots els públics. Els visitants poden escollir entre una infinitat d’activitats: Escola de vol, banda de rock virtual, enginys electrònics, Roborally, Operació Citilaber, petits Dibuixos Animats, tallers Lego Mindstorms i programació per a nens.

Planta superior:

En aquesta zona es concentra l’espai de divulgació i exposició d’art digital i noves tecnologies, dirigida a un públic de més edat
Exporetro, Móns virtuals, Videojocs de tauler i Ciutats Digitals són algunes de les propostes que es podran veure i interactuar-hi.

Més activitats

Itinerari Músics “Batukada”

Percussió pels carrers de Cornellà. Comença a les 11 al Mercat de St. Idelfons, contínua amb el Mercat Marsans (creuant els mercats principals) arriba a la Plaça de l’Església i finalitza a les 13:30h al Citilab.

Programació de l’itinerari:
Dissabte 22 Novembre de 11:00h a 13:30H

Yes, Robot

L’actuació de ‘Yes, Robot’ serà un dels moments destacats d’aquest cap de semama. Yes, Robot són un duet de compositors de Barcelona. Van començar a fer música fa molt de temps amb els trackers dels primers ordinadors Amiga. En l’actualitat les seves creacions i peces musicals tenen com a principal instrument la coneguda consola Game Boy, utilitzant amb ella un programari anomenat LSDJ (Little Sound Dj). Combinen la Game Boy amb altres instruments com sintetitzadors, samplers i altres joguines electrònics als que manipulen els seus circuits. Pertanyen al col · lectiu 8 bit MicroBCN .

Programació de ‘Yes, Robot’:
dissabte 22 de novembre de 22:30 a 23:30.
diumenge 23 de novembre de 19:00 a 20:00.

Alguns vídeos de diferents actuacions:
http://es.youtube.com/watch?v=GY94eP126z4
http://es.youtube.com/watch?v=Vw-d7hm7AYc
http://es.youtube.com/watch?v=fG5RxRIYzZw

La programació musical també inclou diverses sessions de videojockeys amb projeccions i música electrònica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar