Blocs de la Cibersocietat

L ‘Observatori per a la CiberSocietat ha posat en marxa l’agregador de la comunitat de Blocs de la CiberSocietat. El nou espai, encara en versió beta, és un avenç de la filosofia del nou web que prepara l’Observatori, un dels objectius del qual és disposar de noves eines de participació i comunicació, seguint la línia de treball i activitats habituals de l’OCS.

A Blocs de la Cibersocietat hi tenen cabuda tant blocs iniciats i allotjats a la plataforma de l’OCS, com blocs que ja estiguin en funcionament, el contingut dels quals pugui sindicar-se i beneficiar-se del contigut d’altres blocs de la mateixa xarxa. Ja hi ha més de 40 blocs agregats, alguns dels quals estan allotjats en el projecte CiberBlogs, el servei de blocs de l’Observatori per a la CiberSocietat.

L’Observatori per a la CiberSocietat és una entitat en xarxa que, des de la primavera de l’any 2000, aglutina a centenars de persones en un espai col·laboratiu destinat a l’estudi i el foment de la investigació de les relacions entre les tecnologies de la informació i la comunicació i la societat.

L’OCS compta, des de 2004, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona i, des de 2007, forma part del projecte del Citilab-Cornellà, on s’ubica la seva secretaria tècnica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar