Networking múltiple des d’un únic punt de partida

Els membres de les xarxes socials a internet tendeixen a multiplicar de forma creixent la seva presència i a diversificar la seva identitat digital en entorns molt diferents. Ser-hi al Facebook, al MySpace, al Hi5, al LinkedIn, i al Xing, a més d’espais com Flickr o YouTube/, per citar alguns dels més coneguts, obre grans oportunitats de relació a canvi de dedicar-hi el temps necessari per gestionar i mantenir la xarxa personal i professional.

Un nou model d’agregador socials
Seguint la tendència dels agregadors de notícies, la brasileira Power.com afirma haver trovat la solució amb una nou servei que permet als seus usuaris interactuar amb diferents xarxes socials des d’una única interficie. Tot i que la versió beta porta en funcionament des d’agost d’ aquest any, amb cinc milions d’ usuaris (principalment d’Orkut), no ha estat fins ara que els seus creadors han anunciat que suporta les principals xarxes socials.

El procediment és senzill: des del portal de Power.com s’entra a les diferents xarxes socials, de manera que els contactes, missatges, fotos i arxius adjunts es mostren agregats en una mateixa interficie. Així és fa possible, amb una sola operació, compartir un mateix misssatge entre les diferents xarxes, comentar-lo, enviar un correu electrònic o un missatge instantàni o bé pujar una foto.

El sistema també resulta especialment útil quan es vol seguir en contacte amb usuaris que pertanyen a xarxes que acostumem a visitar poc.

Un cop fet l’anunci public, s’espera que Power.com tingui un creixement ràpid entre els usuaris, donat que també utiliza estratègies virals, deixant un vincle al portal en aquelles webs on hi diposita contingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar