Descobreix les Illes Balears des d’un altre punt de vista

La Fundació IBIT, que treballa per la promoció de les TIC a les Illes Balears, té oberta la convocatòria del concurs “Ensenya i descobreix les Illes Balears des d’un altre punt de vista”. Una proposta que combina l’impuls per afavorir l’ús i l’adopció de les TIC amb promocionar les Illes Balears des d’un altre punt de vista. Bel Llodrà, de la Fundació IBIT, va participar, fa unes setmanes a les jornades Urban Labs que es van fer a Citilab-Cornellà.

Aquesta és la quarta convocatòria d’aquest concurs, que es fa lligat a la celebració de la Setmana de la Ciència, i té una important participació tant de residents com de visitants de les Illes. Els premis del certàmen, un viatge i regals tecnològics, són un atractiu per motivar la participació. Malgrat tot, qui no vulgui concursar però si que vulgui descobrir les Illes, té a la seva disposició més de 600 propostes acumulades en les anteriors edicions de la convocatòria.

Fotografies i vídeos

Enguany hi ha novetats a les bases del concurs que també accepta vídeos i s’han incorporat millores al web. La participació és molt senzilla i demana que un cop publicada una foto o un vídeo es faci una explicació sobre el que s’ha publicat i es relacioni amb tres temes i tres sensacions que el participant va sentir en el moment que recull la imatge o l’indret. D’aquesta manera es vinculen les imatges amb l’entorn i les sensacions personals dels participants.

Les millores del web s’han centrat en una renovació del disseny de la pàgina i s’ha incorporat Google Maps per a la localització dels itineraris i les rutes. Els promotors del concurs consideren que “la incorporació de vídeos i la integració de la plataforma Youtube, és una factor que ajudarà a fer aquesta plataforma més participativa i interessant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar