Gran festa al Citilab

Més d’un miler de citilabers han participat aquest cap de setmana a la festa de celebració del primer any de Citilab-Cornellà. L’aniversari es va voler que fos una gran festa de portes obertes a la ciutadania per poder compartir els objectius del projecte i explicar tot el que es fa a l’antic edifici de Can Suris. Per celebrar l’aniversari també s’ha remodelat el web del Citilab i s’ha fet un muntatge fotogràfic, visible des de la mateixa portada, que presenta l’activitat del centre.

La festa de celebració va tenir la tecnologia i la música electònica com principals protagonistes. Els visitants van poder recorrer tot el centre i participar d’un ampli nombre d’activitats programades tant a dins de l’edifici com a la mateixa plaça de Can Suris. La vocació de Citilab-Cornellà es presentar les tecnologies des dels seus aspectes més pedagògics i en clau lúdica i participativa.

En aquest any de funcionament el centre ja té més de 3.000 citilabers, majoritàriament veïns i veïnes de Cornellà, que s’han inscrit al centre i són usuaris dels seus serveis i també membres de la nova comunitat virtual que s’està desenvolupant al seu entorn. Citilab-Cornellà és el primer laboratori digital ciutadà d’Europa i té una voluntat específica d’acostar-se i treballar Internet des de l’àmbit social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar