Citilab celebra el seu primer aniversari amb una gran Festa de la Tecnologia

Citilab, centre experimental de la innovació ciutadana, celebra aquest mes el seu primer any d’existència amb una jornada de portes obertes on es mostrarà la cara més divertida i atractiva de la tecnologia. Una programació per a tots els gustos que dona a conèixer, des de diferents perspectives, les possibilitats que la tecnologia ens ofereix i convida als visitants a innovar i a experimentar.

La nit del dissabte 22, el Centre obrirà de les 22h a la 01 h per oferir un espai alternatiu d’oci nocturn, on la tecnologia serà la gran protagonista.

El diumenge 23, en canvi, ofereix activitats més enfocades a un públic familiar, tot i que s’ hi podran trobar les mateixes activitats de la nit del dissabte, més algunes propostes lúdiques per als més petits. Aquest dia el Citilab obrirà de 10 a 13:30h i de 17 h a 20h.

Programa d’activitats

ZONA EXTERIOR
A la plaça davant la façana de l’ edifici hi hauran jocs a l’aire lliure fets en fusta pensats per estimular la lògica i la imaginació dels més petits.

PLANTA BAIXA (més informació).
Dins de l’edifici, la planta inferior és una zona oberta dedicada a activitats per a tots els públics.

Operació Citilaber (Només diumenge)

Escola de vol

Banda de rock virtual

Petits Dibuixos Animats (Diumenge)

Tallers Lego Mindstorms (Diumenge)

Programació per nens (Diumenge)

Enginys electrònics

Roborally

PLANTA SUPERIOR (més informació).
Aquí s’ hi troba la zona de divulgació i exposició d’art digital i noves tecnologies, adreçada a a un públic de més edat.

Exporetro

Mons virtuals

Videojocs de taulell

Ciutats Digitals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar