Avui s’inaugura Art Cornellà

A l’Auditori del Citilab tindrà lloc avui la presentació oficial Art Cornellà, un nou espai de trobada a internet per donar a conèixer els artistes de Cornellà i el seu entorn més proper, no només a l’ àmbit local, sino també per fer-los visibles a nivell global.
L’acte està convocat per a les 7 de la tarda i estarà presidit per l’ alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

La web està oberta a qualsevol tipus d’expressió artística, i comptarà amb una eina de consulta que podrà ser utilitzada també per escoles i instituts per conèixer el nostre patrimoni artístic.

Un projecte compartit
La proposta contempla la construcció d’una agenda de les activitats culturals del municipi que inclogui festivals, exposicions i actuacions. Artcornella està obert a la participació de qualsevol tipus d’associació, sales d’art, associacions cíviques, conservatoris, escoles d’art, instituts i un llarg etcètera. Actualment col·laboren en el projecte vàries entitats, com ara Pintors de cornellà, Concèntrica, un espai per a impulsar l’audiovisual i fomentar la cultura de proximitat, Cornellà Cultural, que organitza i coordina la realització de diverses festes i Cornellà Patrimoni Cultural que difón el patrimoni històric local.

Art Cornellà: www.artcornella.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar