3alacarta Gratuït TV3

L’arxiu del 3alacarta, íntegre i gratuït al web de TV3

El servei de vídeo online 3alacarta de TV3 està oferint des del passat dia 1 de novembre el seu arxiu de forma gratuita, on s’acumulen més de 75.000 vídeos, i que s’incrementa cada setmana amb prop de 600 peces més.

Des que es va crear el 2004, aquest servei de la web de TV3 oferia gratis l’accés als programes de producció pròpia dels últims dies d’emissió i un accés de pagament via subscripció o SMS als continguts més antics. Des de fa pocs dies el servei s’unifica, i tant els programes més recents com els incorporats fa mesos o anys estaran disponibles, de franc, sense cap restricció temporal.

El 3alacarta incorporarà més continguts, tant en l’emissió en directe dels canals de Televisió de Catalunya com en l’oferta sota demanda, on ara es troben íntegrament gran èxits de la casa com “Polònia” -que durant els últims 3 mesos els seus resums són el número 1 de descàrregues a l’iTunes Espanya-, “Ventdelplà“, “Caçadors de bolets“, “Crackòvia” o els Telenotícies.

A aquesta oferta de programes de producció pròpia s’hi estan afegint regularment nous continguts dels quals TV3 ha aconseguit els drets per internet com documentals, TV Movies, sèries d’animació infantil, retransmissions esportives, etc.
Els resums dels capítols de la sèrie nord-americana “Chuck”, les sèries infantils “El teatre de l’Isop”, “Pingu”, “Bob el manetes” o “Futbol galàctic”, o les retransmissions en directe dels partits íntegres de l’Eurolliga de bàsquet són alguns dels nous continguts del “3alacarta”.

El “3alacarta” incorporà properament una nova secció dedicada a l’alta definició, on s’hi trobaran fragments de programes de TV3 rodats en HD, com “Km 33”, “Els Pirineus des de l’aire”, “Serrallonga”, “Dolça Catalunya”, “H2O”, “Artistes”, entre d’altres. De moment hi haurà disponibles clips breus dels programes, com el s’ofereix per la nova sèrie de la cadena Serrallonga, que es podran descarregar i visualitzar en dues resolucions: 720p i 1080i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar