III Congrés Internacional De Nou Periodisme

Cáceres acull el III Congrés Internacional de Nou Periodisme


El III Congrés Internacional de Nou Periodisme, que se celebra a Cáceres des d’aquest dijous i fins a l’1 de novembre, compte amb més de 500 participants d’una dotzena de països, una xifra que “ha superat totes les previsions”, segons indica l’organització en nota de premsa.

En l’esdeveniment intercanviaran impressions i experiències directors de mitjans de comunicació tradicionals i digitals, responsables de les denominades ‘xarxes socials’ d’Internet, impulsors del periodisme ciutadà, blocaires i periodistes de prestigi.

Més de mig centenar d’experts analitzaran durant tres jornades les noves xarxes de comunicació i el seu paper com a nexe d’unió entre cultures, mentre es debatrà sobre el futur i present dels mitjans de comunicació davant dels nous models comunicatius sorgits en Internet.

El III Congrés Internacional de Nou Periodisme, organitzat per Grup Diariocrítico i Prestomedia, va ser inaugurat pels Prínceps d’Astúries. La major part dels inscrits són periodistes, estudiants i professors, encara que també s’han afegit a la cita empresaris, consultors, experts en relacions públiques, polítics i directors de comunicació, entre altres.

Els participants, que es congreguen en el Centre de Cirurgia de Mínima Invasió Jesús Usón de Cáceres, han arribat de nombrosos països com Argentina, Bolívia, Colòmbia, l’Uruguai, la República Dominicana, els Estats Units, la Gran Bretanya, Veneçuela, Xile, França i Puerto Rico.

El programa íntegre del congrés es pot consultar en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar