Forum ASLAN Expo Barcelona

El Citilab, present en el Forum @aslan Expo Barcelona ’08


El director del Citilab-Cornellà, Vicenç Badenes, ha realitzat una conferència aquest dimecres en el Fòrum @aslan Expo Barcelona ’08, celebrat en el Centre Internacional de Convencions de la capital catalana.

Badenes ha presentat el Citiab com un dels casos d’èxit d’integració d’infraestructures de comunicacions, conjuntament amb Siemens, patró de la Fundació i partner tecnològic del centre.

@asLAN és l’Associació de proveïdors de sistemes de xarxa, internet i telecomunicacions, creada l’any 1989 com una iniciativa privada de 24 empreses amb la missió de “promoure i difondre a Espanya l’ús de les noves tecnologies en l’àmbit de l’empresa, així com generar valor per a tots els seus associats”.

Actualment @asLAN la conformen més de 100 empreses associades, i compta amb un ampli pla d’activitats, organitzant periòdicament fires, fòrums tecnològics, trobades professionals, etc. encaminades a complir amb la missió i els objectius de l’associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar