Primeres Ciutats Espanyoles Amb Street View

Barcelona, València, Madrid i Sevilla, les primeres ciutats espanyoles amb Street View


Google Maps ha llançat aquest dimarts el servei Street View, que permet als usuaris poder nevegar a peu de carrer i amb fotografies reals per les ciutats de Barcelona, València, Madrid i Sevilla.

L’última aposta de Google al món del geoposicionament, que també ha estat aprofitat per Google Earth, ja va ser llançat fa uns mesos a les ciutats nord-americanes de Nova York, Las Vegas i San Francisco. I amb motiu del Tour, França es va convertir al primer país europeu en oferir aquest servei.

Els vehicles de Google fotografien des de fa mesos els carrers d’aquestes ciutats. Citilab va poder recollir el moment en el qual un d’aquests cotxes, amb un pal en el qual sobresurt una càmera fotogràfica, va passar per Cornellà.

El detall de les imatges realitzades és tan elevat, que Google va decidir, no sense una certa pressió mediàtica, difuminar cares de persones i matrícules de cotxes per evitar qualsevol conflicte relacionat amb la privacitat i la intimitat dels ciutadans.

La utilitat de Street View també ha estat aprofitada per empreses privades. És el cas del portal immobiliari Fotocasa, la guia del lleure online Lanetro, o la web EsMadrid.com, que promociona la capital espanyola, entre d’altres.

Pròximament s’aniran incorporant noves ciutats, així com a barris o carrers per als vianants i de difícil accés, com el Barri Gòtic de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar