III Jornades Culturals Euroregionals

Les III Jornades Culturals Euroregionals arranquen a Palma de Mallorca


Des d’aquest dijous i fins el dissabte 25 d’0ctubre es celebren les III Jornades Culturals Euroregionals de Pirineus i Mediterrània. El títol de la trobada és Innovació, investigació i cultura. L’objectiu de la trobada es debatre, compartir experiències i conèixer casos pràctics. Un d’ells és el Citilab, que es presentarà com un espai orientat a activar, impulsar i extendre la capacitat creativa i innovadora en tecnologia d’emprenedors, empreses, ciutadans i ciutadanes de la societat de la informació i el coneixement. L’encarregat de fer-ho serà el director del Citilab, Vicenç Badenes, aquest divendres a les 18.45 hores. Les jornades tindran lloc al Museu Es Baluard de Palma de Mallorca.

La investigació i la innovació son dos elements cabdals per tal que els diferents municipis que formen part de la Euroregió Pirineus Mediterrània esdevinguin emergents, útils i preparats per afrontar els reptes i necessitats de la nova cultura.

Durant les jornades podrem gaudir de 4 conferències i es presentaran 19 casos pràctics relacionats amb la música, la literatura, les arts escèniques, les xarxes, nous espais per la cultura i moltes més branques que vinculen la cultura amb la innovació i la investigació.

Hi participaran gestors culturals, tècnics de cultura, regidors de cultura, programadors de diferents municipis de la euroregió Pirineus-Mediterrània, a més d’estudiants i professors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar