L'era Digital I La Societat Del Coneixement A Debat

L’era digital i la societat del coneixement, a debat a la e-week


Tecnologia, coneixement i transformació són els eixos de la cinquena edició de la ‘e week 2008’, que del 3 al 8 de novembre tractarà les comunicacions, la realitat virtual, els media, la cibercultura, les comunicacions mòbils i els videojocs a l’era digital.

La Setmana Digital està organitzada per la Universitat de Vic i l’ Institut de Promoció i Economia de l’ AJuntament de Vic, entre altres institucions i entitats.
Hi trobarem exemples dels projectes que estan contribuint amb força a transformar la nostra societat. Es combinen els diferents nivells de coneixement i espais, dels més locals a l’escala més global. I reuneix a persones, empreses, institucions i experts en un projecte que es desplega en els àmbits acadèmic, social, econòmic i cultural.

La Setmana Digital a Vic reforça enguany la seva vocació científica amb
conferències, taules rodones, tallers i seminaris de nivell internacional.

El Citilab estarà present en aquest important esdeveniment amb el taller tecnològic d’ introducció i demostració de robòtica que impartirà Jose Antonio Galaso, Coordinador de Projectes del Citilab.

L’e-week és una plataforma al Servei de totes aquelles persones que fan servir o volen fer servir les tecnologies digitals de manera habitual, en qualsevol àmbit de la vida: laboral, educatiu, lúdic o artístic, personal
o comunitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar