Mozilla Camp Europe 2008

El Mozilla Camp Europe ’08 es troba aquest cap de setmana al Citilab


Citilab continua una setmana atepeïda d’importants esdeveniments amb la Mozcamp 2008, el “Campament de Mozilla Europa 2008”, que té com a objectiu reunir al personal i als membres de la comunitat, els anomenats “Mozillians”, per a discutir sobre desenvolupament, localització, qualitat i comunitat al voltant d’aquest projecte internacional.

Aquesta trobada, que tindrà una vessant pensada per la comunitat Mozilla i una segona per el públic en general, tindrà lloc aquest cap de setmana a Cornellà de Llobregat, on s’organitzaran diferents sessions, tallers, brainstormings, i converses llampec relacionades amb els principals projectes i debats d’aquesta important comunitat. Debats sobre el present, amb Firefox, Thunderbird com a productes estrella, però també sobre el futur, amb Weave, Ubiquity, Fennec o Geode, entre d’altres, es donaran cita al Citilab.

Dins del programa previst destacaran les xerrades principals que faran John Lilly, CEO de Mozilla, Tristan Nitot, president de Mozilla Europe, Aza Raskin, de Mozilla Labs, David Ascher, de Mozilla Messaging, Christian Sejersen, de Firefox Mobile, Juantomas Garcia, de Monolabs, i Mike Connor, de Firefox.

Tristan Nitot, que tot just arriba a Barcelona després d’haver jugat un paper destacat al Congrés Internacional de Programari Lliure de Málaga, va ser entrevistat pel Citilab el passat mes de maig, poc abans de la presentació de la nova versió del Firefox.

La comunitat Mozilla Hispano farà un seguiment en directe d’aquest esdeveniment amb missatges a Twitter, i fotos al Flickr. Paral·lelament, el diumenge a la tarda la comunitat catalanoparlant es reunirà per a compartir experiències amb altres comunitats locals sobre els nivells d’organització, localització i promoció del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar