Moodlemoot 2008

Comença la MoodleMoot ’08


Des d’aquest dijous i fins el proper dissabte el Citilab-Cornellà acull les sessions de treball del congrés MoodleMoot 2008, una trobada oberta a nivell espanyol de persones interessades en desenvolupar, usar, aprendre i ensenyar a partir del sistema de programari lliure Moodle.

La conferència més esperada del dia d’avui és la qui tindrà com a protagonista al creador i líder de la comunitat de Moodle, l’australià Martin Dougiamas, al Paranimf de la Universitat de Barcelona, en la la que parlarà sobre el camí d’aquest projecte cap la web 2.0.

El Citilab tindrà un pes específic molt important en aquest esdeveniment, donat que serà testimoni de més de 50 sessions que es repartiran al llarg d’aquests tres propers dies, sumat als vuit tallers que es duran a terme. L’accés al programa íntegre del MoodleMoot es pot trobar en aquest enllaç.

Podeu seguir en directe les conferències i tallers de Moodlemoot clicant aquest enllaç

Moodle és un programari de codi lliure que crea entorns virtuals d’ensenyament i aprenentatge. La clau del seu èxit rau en la facilitat d’instal·lació -només necessita un servidor php i una base de dades del tipus MySQL-, i en la creació de cursos i manteniment del lloc, en el que hi tenen lloc una àmplia oferta de serveis i eines com fòrums de debat, qüestionaris, lliçons, tasques, wikis, xats, etc.

Els objectius que es plantejen assolir en aquesta trobada són fonamentalment:

  • Compartir les experiències de desenvolupament i les bones pràctiques d’ús de Moodle
  • Promoure l’ús de programari lliure en l’àmbit educatiu tant per a institucions com per a empreses
  • Promoure la participació activa de desenvolupadors en el projecte Moodle
  • Demostrar la capacitat del programari lliure de donar solucions per a e-Learning i suport a la presencialitat

El congrés MoodleMoot, que arriba a la seva cinquena edició, després d’haver passat per Castelló, Las Palmas, Tarragona i Cáceres, està organitzat per la Universitat de Barcelona, i està coorganitzat a més pel propi Citilab-Cornellà per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya, l’Institut Obert de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya, UPCNet, la Universitat Pompeu Fabra, Cenatic, CV&A, La Salle i Masanas Gràfiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar