Màlaga Acull L'Open Source World Conference

Màlaga acull l’Open Source World Conference


Màlaga està celebrant la cinquena edició de la Conferència Internacional de Programari Lliure, la Open Source World Conference, l’esdeveniment més important relacionat amb tecnologies de fonts obertes d’Espanya, i una cita obligada per a les persones i empreses relacionades amb el programari lliure.

L’objectiu principal de la Conferència, que se celebra des del passat dilluns fins a aquest dimecres, és mostrar el Programari Lliure com una realitat consolidada per la qual és aconsellable apostar. Les grans àrees sobre les quals es construeix el programa per a l’edició d’aquest any estan vinculades a aprofundir en aspectes des de la vessant tècnica, tenint en compte des de distribucions i llenguatges de desenvolupament a estàndards; es revisaran les iniciatives institucionals d’impuls a la utilització de programari lliure; destacaran les ponències i tallers relacionats amb els aspectes empresarials i els nous ecosistemes de negoci que s’estan generant i, es tractaran aquells temes que concerneixen a aspectes socioculturals, d’accessibilitat i inclusió digital.

Conferències magistrals, sessions plenàries i taules rodones amb els conferenciants més importants i actors del sector seran complementades per una zona d’exposició de 6.500 m2 on es podran seguir experiències reals i conèixer els productes i projectes últims llançats per les empreses i altres institucions. La presència catalana destaca per la presentació del Full de ruta de Programari Lliure de la Generalitat de Catalunya, del projecte Rubidigital que impulsa l’Ajuntament de Rubí, i per la presentació del projecte Musiquetes.cat per part de Crea’t. Des d’aquí es pot accedir al programa complet d’aquest congrés.

La participació total estimada superarà els 8.000 participants comptant com a patrocinadors amb les més importants empreses del sector, la presència activa d’institucions multilaterals, europees, nacionals i autonòmiques així com de les comunitats de programari lliure a nivell mundial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar