Noikia Llança La Seva Resposta A L'iPhone

Nokia llança la seva resposta a l’iPhone


Nokia acaba de presentar el seu primer telèfon mòvil, el model 5800 XpressMusic, amb la intenció de retenir la seva quota de mercat després de la sortida al mercat de l'”intrús” iPhone d’Apple. Espanya serà el primer país europeu en rebre’l el pròxim desembre a un preu de 279 euros.

Després de que companyies com LG, Google -de la mà de HTC- o Samsung seguissin els passos d’Apple amb telèfons amb pantalles enormes i tàctils i preparats per reproduir música i navegar per Internet, el mercat estava esperant que Nokia mogués peça.

El 5800 XpressMusic s’assembla més als dispositius hereus de l’iPhone que a altres telèfons de la companyia finlandesa. Nokia presenta el primer model de consum amb una pantalla tàctil de 3,2 polzades, càmera de 3,2 megapíxels que permet fer fotos i vídeos, una memòria de 8 GB, i a l’igual com el iPhone 3G, porta GPS integrat i servei de localització a tota hora i lloc.

Per poder competir amb Apple en el camp de la reproducció de música, Nokia ha dissenyat un ‘programari’ especial per sincronitzar el dispositiu amb l’ordinador: el ‘Nokia Music’. Igual que amb l”iTunes’, el programa tan sols exigeix l’usuari que arrossegui i deixi anar la música perquè s’introdueixi a la biblioteca del mòbil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar