Nous Tallers De Robots Per Nens I Adults

Nous tallers de robots per a nens i adults


Aquest és un taller fet a mida d’aquells que tenen ànima d’inventor. En poc temps, i sense coneixements previs, els participants aprendran a construïr un robot i un munt d’enginys sorprenents. Des d’un ping pong digital, a un robot controlat per internet, o una càmera web que reconeix els colors. La imaginació és l’únic límit!
La idea és aprendre a entendre’s amb les màquines d’ una manera divertida i creativa, fent el muntatge dels nostres invents i programant sorprenents dispositius de hardware lliure.

Aprenent amb Arduino
El sistema d’ aprenentatge basat en Arduino, utilitzat en aquest taller, permet portar a la pràctica vistosos experiments com la construcció d’ un semàfor amb avís sonor, una tauleta que s’ il·lumina al posar-hi un objecte al damunt i molts d’ altres.

D’ aquesta manera els alumnes es familiaritzen de forma senzilla amb l’ electrònica, tot treballant amb circuits bàsics, motors elèctrics, sensors, micròfons i sistemes de comunicacions diversos.
La finalitat del curs és que els participants siguin capaços de crear els seus propis invents amb materials assequibles per a tothom.

Els tallers, adreçats a majors de 12 anys, es fan tots el dimarts per la tarda al Citilab de Cornellà i tenen una durada de 12 setmanes. Hi ha dos nivells: el bàsic (17:30h a 19:00h) i l’avançat (19:30h a 20:30 h)

Per inscriure’s al taller, que té un cost de 50 euros, cal enviar un correu electrònic amb les dades de contacte a cornella@citilab.eu o bé trucar al 93 551 06 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar