Més De 500 Blocs Participen Als Premis Blocs Catalunya

Més de 500 blocs participaran als Premis Blocs Catalunya


Un total de 556 blocs s’han inscrit a la primera edició dels Premis Blocs Catalunya, organitzada per l’associació STIC.cat, creada fa un any per promoure l’ús de les noves tecnologies en l’àmbit català. D’aquest número inicial de blocs només 25 han arribat a la final, després d’una votació popular que ha aconseguit més de 6.000 vots.

El lliurament dels premis es farà el pròxim 10 d’octubre a l’Auditori de Girona, en un acte conduït pel periodista Roger de Gràcia i que comptarà amb l’assistència del president del Parlament, Ernest Benach.

A banda de crear aquests premis, l’esdeveniment també suposarà la presentació en societat de la nova associació, que té com altres objectius treballar per la desaparició de l’escletxa digital o facilitar l’accés de les TIC als sectors educatiu, cultural i les ONG.

Els premis estan dividits en cinc categories. Cultura, que inclourà webs dedicades al cinema i la literatura. Actualitat, on hi caben espais que tractin esports, periodisme, política i economia. Societat, reservada als blocs personals i als de miscel·lània. Educació, amb blocs de diferent procedència relacionats amb l’ensenyament, i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

El jurat que triarà els blocs guanyadors està format pel president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, la presidenta de l’associació Stic.cat, Trina Milán, el president de la Fundació puntCAT, Joan Francesc Gras, la subdirectora de l’Agència Catalana de Notícies, Anna Nogué, el periodista Martí Gironell i el catedràtic i president del Cercle de Coneixement Enric Canela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar