Art Sense Fronteres, Des De Cornellà

Art sense fronteres, des de Cornellà


Artcornella és un nou espai web per donar a conèixer els artistes de Cornellà i el seu entorn proper, amb l’intenció de ser un referent social i artístic de caràcter local, però amb la voluntat de projectar les obres i els artistes a nivell internacional.

Aquest fòrum cultural, on hi té cabuda qualsevol tipus d’expressió artística, tindrà una utilitat de consulta que podrà ser utilitzada també per escoles i instituts per conèixer una part del patrimoni artístic molt propera.

La web serà també punt de trobada perquè les entitats contribueixin a la construcció d’ una agenda de les activitats culturals del municipi que inclogui festivals, exposicions i actuacions.
Artcornella està obert a la participació de qualsevol tipus d’associació, sales d’art, associacions cíviques, conservatoris, escoles d’art, instituts i un llarg etcètera.

Tecnologia amb sensibillitat artística
Amb aquesta iniciativa també s’apropa la tecnologia i les seves possibillitats de comunicació a la comunitat d’ artistes, posant a a seva disposició l’ assessorament tècnic per crear una plana web per exposar les seves obres, correu electrònic i fins i tot un blog.

Mes informació: www.artcornella.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar