Concurs De Google Per Millorar La Vida De Les Persones

Google convoca un concurs per millorar la vida de les persones


Coincidint amb el desè aniversari de Google, l’empresa de Mountain View ha anunciat la iniciativa “10 to the 100th” en la que vol seleccionar les cent millors idees que aspirin a millorar la vida del major nombre de persones, entre internautes de tot el món. El premi a repartir serà de 10 milions de dòlars, destinats a fer-les realitat.

Qualsevol que tingui una idea que cregui que pot per canviar el món ajudant tantes persones com sigui possible pot fer-ho a través d’un senzill formulari en la web Project 10 to the 100 abans del pròxim 20 d’octubre. Tal com s’indica en les FAQ del concurs, “no sabem quines idees podrien ajudar el major nombre de persones. La premissa d’aquest projecte és que potser tu sí ho sàpigues”.

Les propostes poden estar relacionades amb qualsevol camp, però Google ha definit en la web del projecte algunes àrees més comuns com energia, habitatge, salut o educació per simplificar el procés.

Una selecció d’empleats de Google revisarà totes les idees i en seleccionarà 100 perquè el públic les voti. Les 100 idees més votades s’anunciaran el 27 de gener de 2009 i també es convidarà el públic a seleccionar vint semifinalistes. Un grup d’experts elegirà un màxim de cinc idees finalistes, que es finançaran i es podran executar. Està previst anunciar les idees guanyadores a començaments de febrer.

La selecció de les idees guanyadores seguirà un criteri basat en l’abast de la idea (a quantes persones afectaria?), impacte (quin impacte tindrà en les persones?), possibilitat de realització (es pot implementar aquesta idea dins d’un any o dos?), eficàcia: (és simple i rendible la teva idea?), i el seu efecte (quant duraran els resultats d’aquesta idea?)

Una vegada que quedin triades les idees que es finançaran, Google identificarà les empreses amb millors condicions per executar les idees seleccionades a través d’una sol·licitud d’ofertes. Els 10 milions de dòlars es repartiran a parts iguals entre el nombre d’idees finalistes. Per tant, si són dos, ambdós projectes es portaran 5 milions de dòlars, si són cinc, només hi haurà dos milions de dòlars per a cada un.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar