Nokia, MySpace I Sony Ericsson S'apunten Al Negoci De Les Descàrregues Musicals

Nokia, MySpace i Sony Ericsson s’apunten també al negoci de les descàrregues musicals

Nokia i MySpace acaben d’obrir cadascuna un portal amb milions de cançons disponibles i amb el suport de les quatre discogràfiques més importants del món, EMI, Sony BMG, Universal i Warner. Sony Ericsson no es queda enrere i fa pocs dies ha anunciat que en breu llançarà un servei similar.

En el cas de Nokia, el servei de venda en el qual es podrà escoltar música a l’ordinador, als mòbils, així com en altres dispositius portàtils, es pot realitzar mitjançant la descàrrega o mitjançant un servei de subscripció, que permet l’escolta de l’àlbum sencer via streaming, sense necessitat de realitzar una descàrrega. La visita al portal Nokia Music Store de moment només es pot realitzar a través del navegador Explorer.

MySpace, per la seva part, també ha decidit llançar una botiga de descàrrega musical on-line. Aquesta xarxa social, amb més de 120 milions d’usuaris, ha posat en marxa el servei de gratuït de reproducció de música MySpace Music, des del seu portal. El consumidor pot escoltar la cançó que vulgui a canvi de veure uns anuncis publicitaris a la seva pantalla. En cas que l’internauta vulgui descarregar-la com a Mp3, haurà de comprar-la al portal Amazon.com per 79 cèntims de dòlar. Els acords entre MySpace i algunes de les empreses més importants dins del sector musical permet al portal oferir un repertori ampli, oferint a més la possibilitat de descarregar les creacions musicals dels 5 milions de nous cantants ja registrats al portal.

El tercer actor en qüestió, Sony Ericsson, planeja treure el seu propi servei de descàrregues musicals il·limitades anomenat ‘Play Now Plus’, i que s’espera que arribi a Europa en el primer trimestre de 2009. En aquesta nota de premsa oficial s’explica amb més detall el nou projecte de la companyia de telèfons mòbils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar