Primera Conferència Internacional De PHP

Citilab acull la primera conferència internacional de PHP realitzada a l’Estat espanyol


El proper dissabte el Citilab de Cornellà acull la PHP Internacional Conference, esdeveniment en el qual assistiran diverses celebritats del món del desenvolupament en PHP amb l’objectiu de difondre els seus coneixements i debatre sobre les situació actual i futura de l’esmentat llenguatge de programació.

La conferència és organitzada pel Grup de Programadors PHP Barcelona, una associació sense ànim de lucre fundada per programadors amb el principal objectiu de promoure l’intercanvi de coneixement, ajudar als nous desenvolupadors en aquesta tecnologia i ampliar l’ús i el coneixement del llenguatge de programació PHP entre desenvolupadors d’altres tecnologies i empreses.

Entre les celebritats convidades destaquen Derick Rethans, Scott MacVicar, Marcus Bointon, Zoë Slattery i Arno Schneider, que exposarà entre altres temes la depuració d’aplicacions web amb XDebug, la distribució de programari amb PEAR, com usar SQLite3 com a base de dades, tècniques de desenvolupament àgil d’aplicacions, com optimitzar sites amb molt tràfic|trànsit, etc.

El Citilab acollirà les aproximadament 400 persones que s’esperen per a la primera conferència internacional de PHP realitzada a Espanya, amb un format i contingut similars a altres conferències realitzades en altres ciutats del món. La pàgina oficial de l’esdeveniment, http://phpconference.es/ recull tota la informació disponible sobre les ponències així com la seva programació, ponents i registre per assistir a la mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar