The New York TImes

La web NYTimes.com aposta per reforçar la secció de tecnologia


Aquest dimarts l’edició digital del diari The New York Times ha presentat una remodelada secció de tecnologia, amb més volum de notícies i un increment en el nombre i la qualitat dels col·laboradors.

El canvi més important per als lectors es troba en l’augment de les notícies dedicades a la tecnologia, un major nombre de posts en el popular blog ” Bits ” que es converteix en el principal lloc per trobar l’última hora en notícies tecnològiques i en les anàlisis de NYTimes.com. Així com la nova incorporació de contingut de tres coneguts blogs tecnològics: VentureBeat, GigaOm i ReadWriteWeb. El Times també incorporarà dos nous periodistes que es dedicaran a temes relacionats amb la creació d’empreses, a capital de risc, i a les empreses de computació.

El conegut diari online de la ciutat de la poma té previst introduir noves millores a la secció Tecnologia Personal, incloent l’ampliació de la cobertura de “gadgets” per a finals d’aquest any.

Un altre dels serveis que s’ha posat en marxa recentment en aquest mitjà online ha estat el TimesPeople, la xarxa social per als lectors del diari, en la que es podrà compartir articles, comentaris sobre un post en un blog, o un tipus de pel·lícula o un restaurant, activitats que seran visibles per a altres usuaris del servei en una barra d’eines dissenyada especialment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar