skip to Main Content
T-Mobile Presenta El Primer Mòbil Amb Android

T-Mobile presenta el primer mòbil amb Android


El primer telèfon mòbil dotat del sistema operatiu de codi obert Android, desenvolupat per Google i comercialitzat per l’operador alemany T-Mobile, serà presentat aquest dimarts a Nova York.

La companyia taiwanesa HTC fabrica aquest telèfon que busca competir directament amb l’iPhone d’Apple, i que disposarà també com el seu principal competidor d’una pantalla tàctil, de GPS, d’un sistema wifi de connexió a internet i 3G.

El telèfon, batejat HTC Dream, es comercialitzarà per uns 200 dòlars més el preu de l’abonament a T-Mobile, filial de Deusche Telekom, un preu que s’assembla al telèfon de la companyia de Steve Jobs.

Google, a l’igual de nou que Apple, presentarà una “botiga d’aplicacions” en línia, denominada “Android Market”, que permetrà descarregar de moment fins a una cinquantena d’eines, xifra que s’anirà incrementant progressivament. En el cas de l’empresa de la poma, aquesta xifra supera les 3.000 aplicacions, de les quals 600 són gratuïtes, i que s’han suposat arribar a una xifra de negoci superior als 1.000 milions de dòlars,

A l’HTC Dream li quedarà camí per a fer ombra a Apple en el terreny de les aplicacions per a telèfon mòbil: el Apple Store ofereix actualment unes 3.000, de les quals 600 són gratuïtes, fet que ha provocat una xifra superior a les 100 milions de descàrregues en poc més de dos mesos.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar