World Cibergames

Madrid celebra la final espanyola del World Cyber Games


Els World Cyber Games són els campionats mundials dels e-sports, en els que els concursants participen competint pràcticament com un esport professional, i que se celebren anualment des de l’any 2000 amb jugadors de 74 països de tot el món.

Organitzats en sessions classificatòries i finals nacionals per països, els guanyadors participaran en la Gran Final Mundial, amb més de 700 jugadors, que se celebrarà el pròxim 5 de novembre a la ciutat alemanya de Colònia. La Gran Final 2007, celebrada a Seattle, va comptar amb la presència de 50.000 espectadors.

Les classificatòries espanyoles, que es poden seguir des d’aquesta web oficial, tindran lloc des d’avui fins demà dissabte en el Palacio de Vistalegre de Madrid. La final es disputarà el pròxim diumenge 21.

L’organització de l’esdeveniment espera que més de 3.000 persones hi vagin al recinte madrileny per conèixer de primera mà les novetats del sector de videojocs i veure els millors jugadors d’e-sport del país. Els jocs que entren en la competició són el Counter – Stike, FIFA 08, Warcraft III, Project Gotham Racing 4, Guitar Hero III i Virtua Fighter 5.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar