skip to Main Content
EuroparlTV

La TVIP arriba també al Partament Europeu


El Parlament Europeu ha presentat aquest dimarts el seu propi canal de televisió en internet, ” Europarl TV ” que està disponible des d’avui amb 22 llengües oficials de l’UE.

Amb un pressupost anual de 9 milions d’euros i una plantilla de 70 persones, la institució parlamentària aproparà l’actualitat europea en temps real a qualsevol persona que disposi d’accés a internet, afegint així una oferta major de continguts que incrementi el nombre d’usuaris a la seva pàgina web, que des del seu llançament el 2005 ha quadruplicat les seves visites, des de les 15.000 inicials a les 60.000 actuals.

La nova televisió, que estarà especialment dirigida als ciutadans i als docents, també serà utilitzada pels periodistes repartits entre les seus de Brussel·les i Estrasburg per poder cobrir l’extensa activitat informativa. Per aquest motiu, segons s’indica a la seva seu carta editorial, el canal garantirà que la pluralitat d’opinions en el Parlament Europeu quedi reflectida, amb el respecte pertinent del pes relatiu dels grups polítics, de conformitat amb una política editorial neutral i imparcial.

EuroparlTV oferirà retransmissions de les sessions plenàries i entrevistes amb personalitats del panorama europeu, entre un altre tipus de continguts, amb la possibilitat de traducció simultània o subtítols.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar