skip to Main Content
Logotip D'ONO

ONO oferirà 100 megues de velocitat de connexió a Internet


ONO ha anunciat aquest dilluns el llançament dels seus nous serveis d’Internet amb velocitats de navegació a 100 i 50 megues de baixada i 5 i 3 megues de pujada, respectivament. L’operador començarà a comercialitzar aquesta oferta pionera en la Comunitat de Madrid a partir del proper 15 d’octubre.

Aquests nous serveis estaran disponibles en un total de 700.000 llars repartides en deu municipis: Madrid, Alcobendas, Alcalá de Henares, Fuenlabrada, Alcorcón, Móstoles, Torrejón de Ardoz, Pinto, Tres Cantos i San Sebastián de los Reyes.

ONO, que actualment arriba a més de de 6,9 milions de llars connectades, té previst comercialitzar el seu servei d’Internet i telèfon a un preu de 60€ mensuals pels 50 megues de velocitat, i a 80€ per les mateixes característiques a 100 megues. Segons la companyia, els nous productes d’Internet compliran amb la mesura anunciada el passat mes de juliol pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, segons la qual s’exigirà als operadors de telecomunicacions que garanteixin almenys la disponibilitat del 80% de la velocitat contractada pels seus clients.

Per poder oferir un servei de qualitat d’acord amb les demandes dels usuaris, l’operador està implementant la tecnologia Docsis 3.0, cercant la millora de la capacitat i el rendiment de la infraestructura basada en fibra òptica d’ONO. Està disponible en alguns països asiàtics i zones de EE.UU, i a Europa només s’ofereix al Regne Unit, França, Holanda i Àustria. Mitjançant aquesta tecnologia es podria, per exemple, jugar a la videoconsola online en una habitació, estar fent ‘streaming’ d’una pel·lícula en alta qualitat al televisor del saló, tenir diversos PCs intercanviant arxius i realitzar sessions de xat amb videollamada, entre altres activitats.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar