Captura De LaMalla.cat

La Malla.cat rellança la seva nova web estrenant imatge corporativa


La Malla.cat, portal de notícies en català gestionat des de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) va estrenar aquest dijous nova web amb un renovat disseny i una nova identitat corporativa. Aquest canvi pretén potenciar la informació local i la participació dels internautes, i preveu que al llarg del proper mes obri dos canals d’informació territorial, un dels quals serà en llengua aranesa.

La XAL, entitat empresarial de la Diputació de Barcelona que gestiona lamalla.cat i la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) com a elements de suport a la comunicació local, presenta aquest nou projecte actualitzant el seu compromís “de servei a la comunitat, de credibilitat i de pluralitat i d’atenció preferent al món local i a les notícies de proximitat”, tal i com es detalla en aquesta nota de premsa.

La nova imatge corporativa ha estat una creació de CuldeSac, un estudi de disseny valencià fundat l’any 2002 que aplega professionals creadors d’àmbits diferents. L’any 2007 aquesta empresa va guanyar el premi AD de Disseny, Interiorisme i Arquitectura.

A nivell d’arquitectura de la informació del nou web, que ha triat el color blau com a color corporatiu deixant el tradicional verd, l’índex de les seccions i dels serveis del diari s’han situat en línia horitzontal, per sota de la capçalera, deixant el menú lateral vertical situat a l’esquerra de les anteriors etapes. La portada general i la de les seccions s’organitzen ara en tres columnes, cercant una millor distribució dels continguts presentats, i deixant espai per reforçar i ampliar tant el text com el tamany dels elements audiovisuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar