Llibre "Internet és útil"

“Internet és útil”, llibre i web per treure-li suc a la navegació per la xarxa


“Internet és útil” és un projecte nascut de forma simultània com a llibre imprès i com a web el passat mes de juny, amb l’objectiu de difondre entre els usuaris d’internet, d’una forma assequible i fàcil, un recorregut ampli per múltiples possibilitats que ofereix la xarxa.

El seu autor, Ismael Nafría, periodista i director de continguts digitals del Grup Godó, opina en aquest article a El Pais.com que “Google és insuperable, a dia d’avui, com a cercador, però no et porta de la mà, no t’orienta personalment, no et dóna consells sobre quina de les pàgines que has trobat és la millor opció en cada cas”.

La web d’aquest projecte permet descobrir què es pot fer a Internet, on fer-ho a través de les webs més pràctiques i com fer-ho mitjançant explicacions, trucs i consells. Els continguts, que es van ampliant de manera contínua i estan oberts a la participació dels usuaris, estan agrupats per temes i classificats a més de per paraules clau.

El llibre ha estat publicat per Plataforma Editorial, i ha estat prologat per Vinton Cerf, recollint més de 200 webs on s’ofereixen recursos per aprendre a publicar vídeos, editar fotografies de forma gratuïta, utilitzar aplicacions ofimàtiques, o publicar en Internet, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar