Beques Programari Lliure

La Generalitat ofereix beques per treballar en projectes de programari lliure


La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, a través del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya ha donat a conèixer aquest dilluns el llistat dels projectes que han superat la primera fase de la convocatòria d’ajuts per a projectes de programari lliure, presentada públicament el passat mes de juny.

Aquesta convocatòria, inspirada en el model del Google Summer of Code, té com a principal objectiu oferir 20 beques per acostar els estudiants universitaris i de formació professional a les comunitats dels projectes de programari lliure, així com a la forma de treballar en aquestes.

Durant la primera fase de la convocatòria s’han rebut 112 sol·licituds per a participar en 44 projectes diferents, dels quals 22 han passat a aquesta darrera fase. La major part d’aquests projectes han estat proposats per empreses dins l’àmbit del programari lliure i per universitats o centres de recerca, tot i que també per persones que lideren o participen a títol individual en projectes que veuen en aquest programa una via per avançar més ràpidament en els seus desenvolupaments.

Les beques es repartiran entre aquells projectes que siguin capaços d’atreure més estudiants durant els propers vint dies i els permetran treballar-hi remuneradament fins a 400 hores.

Per més informació sobre el programa de beques podeu accedir al web del programa http://www.lafarga.cat/beques/.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar