skip to Main Content
Xarxa Loenardo

Xarxa Leonardo, inventant futurs


La Xarxa Leonardo, promoguda pel Citilab i amb la col.laboració del MITYC, és una xarxa social dedicada a debatre els temes més candents de les arts, les ciències i la tecnologia. A partir d’una pregunta crucial i sota la direcció d’un expert de reconegut prestigi en el camp que es tracti, els ciutadans tindran l’oportunitat de discutir, intercanviar experiències i proposar línies d’investigació.
La xarxa estarà organitzada al voltant de trobades mensuals que es desenvoluparan en Internet i a la seu del Citilab. Cada trobada tindrà una fase online, preparació de la trobada presencial i continuïtat virtual a aquesta després de la seva celebració.

Aquesta iniciativa constitueix un procés innovador en l’organització i en la participació dels ciutadans, en la generació i gestió de continguts i en l’estructuració dels resultats de tot el procés. Participació dels ciutadans en la investigació i la innovació, aquest és l’objectiu primordial de la Xarxa Leonardo.

Les dues primeres trobades contemplen les següents temàtiques:

Primera trobada: El nostre destí és el ciborg?

Miquel Barceló ens conduirà en la I+D+i de la intel·ligència artificial, la medecina reparadora i interactiva, les pròtesis intel·ligents, l’art de la perfomance a la Stelarc o Marcelí Antúnez, Internet com a intel·ligència col·lectiva i memòria distribuïda…
La trobada presencial es celebrarà en el Citilab la primera setmana de novembre.

Segona trobada: Tornem a l’hort?

Amb Pere Puigdomènech discutirem la crisi dels aliments, el cost de l’alimentació, l’alimentació de proximitat (horts) o global, la investigació en l’alimentació, on estem avui respecte als fertilitzants, què podem o hem de fer amb el que posem a la nevera, quins són les relacions entre gana, comerç internacional i investigació en agricultura, terres, productes….
La trobada presencial es celebrarà en el Citilab la primera setmana de desembre.

En el moment en què la web definitiva i la plataforma siguin operatives, cal inscriure’s per tal de poder participar en les trobades que es desitgi.

Si té interès en aquest projecte, enviï’ns un correu electrònic a info@redleonardo.eu i li enviarem informació tan aviat com estigui en funcionament.

Més informació
Xarxa Leonardo

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar