Citilab impulsa el projecte de Formació de dissenyadors de Xarxes Socials


El projecte de Formació de dissenyadors de Xarxes Socials promogut pel Citilab amb la col·laboració del MITYC, és un paraigua que allotjarà a diferents projectes de formació en xarxes socials, Associacionisme 2.0, Comunicació PyME, Energia Alternativa, Cultura i territori…, per compartir idees, conceptes, experiències i estendre l’abast de cada entitat incorporant interessos específics dels ciutadans.

Durant els sis-nou mesos del curs s’impartiran 10 assignatures. Alguns cursos es desenvoluparan totalment online. D’altres, combinaran l’activitat online amb classes presencials. Cada assignatura porta aparellada exercicis pràctics, elaboració de proposta i desenvolupament de continguts.

Si bé el curs s’articula en assignatures teòriques i pràctiques, treballs de camp i projecte dels alumnes, tant a nivell presencial com a virtual, a la Plataforma Virtual de Formació, els alumnes experimentaran el funcionament d’una xarxa social amb ells mateixos, aprendran els seus mecanismes interns, oficiaran de moderadors quan hagin rebut instrucció i, finalment, seran els seus directors en la fase en què desenvolupin un projecte de final de curs.

La PVF, a més, inclourà una Xarxa de Post-Alumnes de FeRS que permetrà estendre l’experiència més enllà del curs formal. Els alumnes quedaran connectats al Citilab com ” post alumnes” i tindran accés a una sèrie de serveis.
Els materials aportats durant el curs, així com la síntesi dels intercanvis entre els alumnes i els professors i les propostes que realitzin, constituiran una part substancial dels següents cursos que s’imparteixin sobre xarxes socials, la qual cosa contribuirà de manera decisiva a la conformació d’un veritable laboratori de xarxes socials en el Citilab.

A partir de setembre de 2008, el Citilab anunciarà l’obertura dels cursos en la web definitiva del projecte FeRS. A partir de llavors s’obrirà el període de matriculació.
El Citilab desenvoluparà també una política de beques gràcies a la col·laboració amb diverses entitats públiques i privades, que recolzen aquest projecte.
Si vol obtenir més informació, enviï un correu electrònic a: fers@e-citilab.eu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar