Planeta llança Planetalector.com


Pocs dies abans de l’inici del curs escolar l’editorial Planeta ha presentat la web www.planetalector.com, amb l’objectiu de crear una comunitat virtual de professors que fomenti la lectura a través de les noves tecnologies.

Planetalector.com pretén convertir-se en un punt de trobada per compartir informació i experiències al voltant del món del llibre i els seus continguts, amb la intenció d’incrementar la lectura entre els alumnes d’Infantil, Primaria, ESO i Batxillerat.

Al portal es pot trobar un catàleg de llibres adaptats a cada cicle educatiu, així com un altre tipus de recursos com guies didàctiques, tràilers de pel·lícules, vídeos, entrevistes, cançons, etc., aportant idees sobre com fomentar el plaer per la lectura entre els alumnes.

A més inclou una plataforma virtual que pretén convertir-se en una xarxa social de professors interessats en aquesta temàtica cultural, amb enllaços a altres xarxes com YouTube, Flickr, Twitter i Facebook.

El nou projecte de l’editorial Planeta també ofereix una eina per crear plans lectors i consultar els d’altres professors, notícies d’actualitat relacionades amb el foment de la lectura, un directori d’autors, diversos fòrums on poder debatre i opinar, i butlletins informartius dividits en etapes educatives amb les notícies, novetats i recursos més destacats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar