Nous Cursos De Tecnologia

Nous cursos de tecnologia al Citilab


A la tornada de les vacances Citilab ofereix nous cursos i propostes per divertir-se i aprendre a veure la tecnologia des d’un altre punt de vista.
El Superzero, un curs especial per persones que no han tingut mai contacte amb els ordinadors i diversos tallers especialitzats, com ara els de robòtica i hardware lliure, els de blocs i de Linux són les principals novetats d’ aquesta temporada.
Les classes començaran a partir del proper 15 de setembre.
Tots aquells que estigueu interessats podeu reservar plaça enviant un correu electrònic a cornella@citilab.eu o bé trucant directament al 93 551 06 60. Us mantindrem informats de noves activitats que posarem en marxa aquest curs i dels seus horaris.

Cursos

SUPERZERO
Formació especialmente pensada per persones que habitualment no tenen contacte amb ordinadors i volen començar des de zero. Amb uns senzills exercicis de pràctica i tutors dedicats
es pot adquirir el nivell mínim per poder utilitzar un ordenador a nivell d´usuari.

1, 2, 3… POSA’T EN MARXA!
Curs adreçat a tots aquells que volen iniciar-se en informàtica i internet. En poques setmanes es podran adquirir les habilitats bàsiques per adquirir autonomia amb les tecnologies d´ús més habitual, trobar i compartir informació, comunicar-se amb els altres i aprendre a treballar en xarxa.

IMATGE DIGITAL
IPer iniciar-se en el món de la foto i el vídeo digital, Citilab ofereix aquest cursos amb el que aprendrem a treure el millor resultat de les nostres càmeres, millorar la qualitat de les postres imatges, editar produccions de vídeo amb qualitat i compartir-les les postres creacions a internet.

PROGRAMACIÓ
Aprendre a comunicar-se amb les màquines és una habilitat que s’ aprèn de ben petit. A mesura que anem entenent “com pensen” els ordinadors, anirem millorant també la nostra capacitat d’ analitzar lògicament i ser capaços d’ aportar solucions a problemes complexes. El track de programació és composa de tres nivells:

Scratch, el joc de construccions intel·ligent
Els més petits aprenen els conceptes bàsics de la programació d’ ordinadors tot jugant amb blocs de construccions. Cada color té un efecte, (moviments, sons, imatges, condicions lògiques), de manera que quan munten les peces, veuen com un dibuix animat, un videojoc o fins i tot un robot respón a les seves ordres.

Introducció a la programació
Amb l’ ajut d’ obedients robots Soft Bots anirem posant en pràctica conceptes com variables, condicions lògiques i aprendrem a fer servir les estructures més comunes en programació. El llenguatge utilitzat és Smalltalk, molt senzill i intuitiu, amb el que es poden crear des de figures geomètriques, a dibuixos complexes o fer simulacions del comportament animal.

Smalltalk
Curs adreçat a persones ja iniciades en la programació que treballa amb Smalltalk, llenguatge àmpliament utilitzat. La seva sintaxi, molt simple i uniforme, treballa a nivell d’ objectes. Amb Smalltalk es poden crear mons virtuals en tres dimensions, dissenyar webs amb Seaside o publicacions interactives on line construïdes amb Sophie.

Tallers

CREA EL TEU BLOC
Quan creem un Bloc tenim el nostre diari multimèdia personal amb en internet. En aquest taller aprendrem a utilitzar les eines que ens permeten generar-lo amb facilitat. Des de la creació i gestió d’entrades fins a la personalització del Bloc. Un taller ideal per deixar de ser espectador d’internet i convertir-se en protagonista. S’utilitzen els dos servidors més populars de blocs: Blogger i WordPress.

ROBOTICA I HARD LLIURE
Aquest és un taller fet a mida per aquells que tenen ànima d’ inventor.
Sense coneixements previs, ja es pot construir un robot i un munt d’ enginys sorprenents. Des d’ un ping pong digital,a un robot controlat per internet, o una càmera web que reconeix els colors. La imaginació és l’ únic limit!

CONEIX LINUX
Taller d’introducció al sistema operatiu lliure Linux. Distribucions, entorns d’escriptori o LiveCD deixaran de ser termes desconeguts. Des d’un punt de vista pràctic s’explicarà com realitzar instal·lacions i a conèixer tot l’essencial per entrar dins del món Linux. S’utilitzaran les distribucions Linkat i Ubuntu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar